Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Mahrez klar för flytt till Al-Ahli

Sillybloggen

Under övergångsfönstret har flera storspelare valt att flytta till Saudiarabien och nu kan nästa stjärna vara på väg att välja samma väg.

Sedan tidigare har det rapporterats om att Riyad Mahrez har funnits på Al-Ahlis radar och nu uppger italienska italienska La TV dello sport att affären är helt klar.

Den avgörande detaljen är att Al-Ahli har kommit överens med Mahrez klubb Manchester City om villkoren för en övergång. Sedan tidigare har Al-Ahli redan varit överens med spelaren själv.

Om affären blir officiell skulle det innebära att Mahrez sejour i de blåa delarna av Manchester stannar vid fem år och det skulle även innebära att 32-åringen fick bästa tänkbara avslut med klubbens första kontinentala trippel.

Annons

Någon övergångssumma framgår ej av uppgifterna, men sedan tidigare har det rapporterats om ett bud på 30 miljoner pund, motsvarande cirka 404 miljoner svenska kronor.

I Al-Ahli spelar, sedan tidigare, bland annat Roberto Firmino och Edouard Mendy, som har värvats in under sommaren.

Publicerad 2023-07-16 12:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto