Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Gazzettan: Musah överens med Milan

Sillybloggen

Yunus Musah tog sig fram i Arsenals akademi, men fick aldrig chansen i A-laget. Som 17-åring flyttade han därför till Valencia, där han har varit en viktig kugge i det tidigare storlaget.

Men nu kan amerikanens dagar på Mestalla vara räknande.

Enligt uppgifter från La Gazzetta dello Sport är 20-åringen överens med Milan om de personliga villkoren inför en flytt.

Enligt uppgifterna har Musah godkänt ett kontraktsförslag, som innebär att han tjänar 2 miljoner euro, motsvarande 23 miljoner kronor, om året.

Det som återstår är dock för klubbarna att komma överens om en övergångssumma. Enligt uppgifterna begär Valencia 25 miljoner euro, cirka 287 miljoner kronor, för Musah. Milan däremot vill inte betala mer än 15-20 miljoner euro för att värva mittfältaren.

Enligt Gazzettan kommer Milan skicka ett bud på 18 miljoner euro inom kort. Förhoppningen är att Musahs önskan att lämna klubben ska övertyga Valencia om att sänka sin prislapp.

Annons

Om värvningen skulle gå i lås blir det Milans tredje mittfältsförstärkning den här sommaren. Detta efter att klubben redan presenterat Ruben Loftus-Cheek, samtiditg som nederländaren Tijani Reijnders väntas genomföra sin läkarundersökning under tisdagen.

Publicerad 2023-07-17 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto