Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Rekik nära Al-Ettifaq

Sillybloggen

Karim Rekik har representerat Sevilla sedan sommaren 2020. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den 28-årige mittbacken är på väg att lämna La Liga-klubben – och Europa.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att saudiska Al-Ettifaq, som tränas av Liverpool-ikonen Steven Gerrard, är nära att värva Rekik. Enligt uppgifterna är klubbarna nästan överens om en övergångssumma och bara detaljer återstår innan parterna har enats om villkoren för ett personligt kontrakt.

Den obligatoriska läkarundersökningen är redan bokad, dessutom.

Skulle övergången bli av blir det Steven Gerrards första nyförvärv sedan han tog över huvudansvaret för Al-Ettifaq. Senaste tiden har den saudiska klubben bland annat kopplats ihop med Fabinho (Liverpool), Jordan Henderson (Liveprool) och Ousmane Dembélé (Barcelona).

Annons

Tidigare i karriären har Karim Rekik även representerat Feyenoord, Manchester City, Portsmouth, Blackburn, PSV Eindhoven, Marseille och Hertha Berlin. Totalt blev det 70 matcher i Sevilla-tröjan.

Publicerad 2023-07-17 19:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto