Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester City vill ersätta Mahrez med Raphinha

Sillybloggen

Uppgifter har den senaste veckan gjort gällande att Riyad Mahrez lämnar Manchester City efter fem år. Vänsteryttern väntas bli nästa storstjärna att göra flytten till Saudiarabiens storsatsande liga, då italienska La TV dello Sport hävdat att han är klar för Al Ahli.

Således behöver Manchester City hitta en ersättare till 32-åringen som noterades för 15 mål och 13 assist på 47 framträdanden när klubben vann trippeln förra säsongen.

Den ersättaren uppges man ha identifierat i Barcelona. Enligt franska sajten Foot Mercato har City ett konkret intresse för Raphinha, som anslöt till den katalanska giganten från Leeds United förra sommaren.

Foot Mercato rapporterar vidare att Barcelonas sportchef Deco har varit i kontakt med sin motpart i Manchester City i veckan, Txiki Bergiristain för att diskutera en affär, samtidigt som Barcelona är öppet för en försäljning. Enligt uppgifterna kommer man att lyssna på alla bud.

Annons

Barcelona är i behov av pengar för att betala för sina värvningar från förra sommaren, då det rapporterades i dagarna att klubben har utstående fodringar om cirka 40 miljoner euro, motsvarande 459 miljoner kronor, till Leeds United för just Raphinha.

Publicerad 2023-07-19 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto