Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L’Équipe: Chelsea överens med Elye Wahi

Sillybloggen

Chelsea är inne i en hektisk övergångsperiod. Klubben bland annat sålt Christian Pulisic, Mason Mount, Kai Havertz och Kalidou Koulibaly.

Samtidigt har klubben bland annat hämtat in Nicolas Jackson från Villarreal och Christopher Nkunku från Leipzig och mer kan det bli.

Enligt uppgifter från franska L’Équipe är London-klubben överens med den franska stortalangen Elye Wahi, hemmahörandes i Montpellier i Ligue 1. Detta efter möten som har ägt rum i Paris under måndagen.

Dessa möten ska alltså ha resulterat i att Chelsea nu har kommit överens med Chelsea om de personliga villkoren för en övergång. Enligt uppgifterna planerar Chelsea att låna ut Wahi till Strasbourg, som har samma ägare, om värvningen skulle genomföras.

Wahi, som är blott 20 år gammal, svarade för 19 mål och sex assist under säsongen som gick och att det finns intresse för talangen är ingen chock för Montpelliers klubbpresident, Laurent Nicollin, som uttalade sig om övergångsfönstret tidigare under sommaren.

Annons

– Den enda smärtan vore om han flyttar 26 eller 27 augusti. Det är alltid jobbigt för en klubb att vara pressade att hitta någon, desto tidigare, desto bättre.

Förutom Chelsea har det även rapporterats om intresse från PSG, Atlético Madrid och Hugo Larssons Eintracht Frankfurt.

Publicerad 2023-07-20 00:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto