Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Valet är gjort – Moussa Diaby klar för Aston Villa

Sillybloggen

Moussa Diaby lämnade moderklubben Paris Saint-Germain 2019 för Bundesliga-giganten Bayer Leverkusen. Sedan dess har den tekniske yttern blommat ut till en stjärna i den tyska högstaligan och etablerat sig som en truppspelare i Didier Deschamps franska landslag.

I sommar har det funnits stort intresse för 24-åringen. Till en början var Arsenal på jakt efter honom men de senaste veckorna har det stått mellan Aston Villa och saudiska Al Nassr. Enligt transferspecialisten Fabrizio Romano har de båda klubbarna båda erbjudit 50 miljoner euro, motsvarande 576 miljoner kronor, för honom och således mött Leverkusens efterfrågan.

Nu har spelaren själv gjort sitt val, enligt Romano, som under torsdagskvällen rapporterar att Diaby har accepterat Aston Villas bud och kommer att flytta till Premier League. Det som återstår nu är att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och för klubbarna att utbyta de sista dokumenten.

Annons

Totalt blev det 49 mål och 48 assist på 172 framträdanden i Leverkusen för Diaby.

Publicerad 2023-07-20 20:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto