Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG har lagt bud på duo

Sillybloggen

Paris Saint-Germains hektiska sommar fortsätter. Tidigare under veckan har de franska mästarna visat intresse för Lyon Bradley Barcola, som en potentiell anfallsförstärkning. Men nu gör uppgifter gällande att man även är på väg att förstärka defensiven.

Enligt uppgifter från FootMercato leder PSG kampen om att värva Sevilla-målvakten Yassine Bounou.

Uppgifterna gör gällande att PSG har skickat ett inledande bud värt 12 miljoner euro, motsvarande 139 miljoner kronor, plus variabler. Detta som ett försök att övertala Sevilla att släppa marockanen, som har två år kvar på kontraktet.

Sajten skriver även att PSG har siktet inställt på Manchester Citys Bernardo Silva. Enligt uppgifterna har fransmännen erbjudit 42 miljoner euro, plus en spelare, för portugisen.

Spelaren som involveras i budet ska enligt uppgifterna få väljas av Manchester City och innefattar bland annat Marco Verratti och Gianluigi Donnarumma, men den engelska klubben ska ha nobbat budet, då deras prislapp ligger på 100 miljoner euro, cirka 1,15 miljarder kronor.

Annons
Publicerad 2023-07-22 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto