Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitts Islamovic-affär avblåst – vänder blicken mot Selmani

Sillybloggen

IFK Göteborg är i ett prekärt läge och rustar inför höstsäsongen. I skrivande stund placerar sig Blåvitt på nedflyttningsplats med fyra poäng upp till Degerfors på kvalplats. Dock med en match mindre spelad än Degerfors.

Under onsdagen rapporterade Aftonbladet att klubben gjort klart med Dino Islamovic. Det som återstod, enligt tidningen, var den obligatoriska läkarundersökningen samt kontraktsskrivning.

Nu kommer en u-sväng i sagan.

Under torsdagen uppger podcasten Tuttosvenskan att det inte blir någon övergång för Islamovic. Anledningen är att spelaren och klubben inte lyckas komma överens om vissa avgörande detaljer i kontraktet.

Även Aftonbladet rapporterar efter Tuttosvenskan att affären spricker. Tidningen, i sin tur, menar att affären sprack på grund av att Islamovic misslyckades med läkarundersökningen. Efter den initiala undersökningen var gjord ansåg klubben att det krävdes ytterligare en utredning kring en tidigare skada. Då var Islamovic-spåret inte längre aktuellt för Blåvitt som går vidare med andra alternativ.

Annons

Istället har Göteborg, enligt Tuttosvenskan, vänt blicken mot en annan forward: Astrit Selmani. Den tidigare Varberg- och Hammarby-spelaren var under våren på lån hos danska Midtjylland men den danska klubben valde att inte utnyttja sin utköpsklausul i lånavtalet. Således är Selmani tillbaka i sin israeliska klubb, Hapoel Beer Sheva.

Fotbollskanalen har sökt IFK Göteborgs tekniska direktör Ola Larsson, utan framgång.

Publicerad 2023-07-27 14:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto