Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Arsenal utforskar Raya-köp

Sillybloggen

David Raya, 27, har talat öppet om att han vill lämna Brentford i sommar. Problemet? Den påstådda prislappen på 40 miljoner pund, motsvarande ungefär 540 miljoner svenska kronor.

– Jag vet att det finns rykten gällande mig och att jag ska lämna. Det finns några möjligheter för mig men Brentford kräver mycket pengar. Prislappen kan göra att klubbar inte vill köpa mig utan kollar någon annanstans, sa målvakten till The Telegraph nyligen.

– Jag har ambitioner att ta nästa steg i min karriär. Jag vill försöka att vinna titlar och tävla i Europa närmaste åren. Jag är 27 och känner att jag är på en plats i min karriär där jag vill ta ett steg uppåt. Det finns möjligheter för mig där ute men det handlar inte bara om mina ambitioner, klubben måste låta mig gå också.

Annons

Senaste tiden har spanjoren kopplats ihop med Bayern München, men nu rapporterar transferspecialisten Fabrizio Romano att samtalen mellan parterna har kollapsat. Detta efter att Bundesliga-jätten endast erbjudit ett lån med en köpoption vilket både Raya och Brentford har valt att nobba.

I stället uppger The Athletic att Arsenal utforskar möjligheten at värva 27-åringen. “Gunners” väntas lägga ett första bud inom kort, samtidigt som Brentford påstås vara medvetet om intresset och Raya själv sägs vara angelägen om att fortsätta karriären hos fjolårets tabelltvåa.

Arsenal har i sommar värvat Declan Rice, Kai Havertz och Jurriën Timber för över två miljarder kronor sammanlagt.

Totalt har David Raya gjort 161 matcher i Brentford-tröjan sedan han anslöt från Blackburn för tre säsonger sedan. Hans nuvarande kontrakt löper ut nästa sommar.

Annons
Publicerad 2023-07-30 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto