Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG uppges "missat" Dembélé-deadline

Sillybloggen

Natten till tisdag löpte Ousmane Dembélés utköpsklausul på 50 miljoner euro, ungefär 580 miljoner kronor, ut. Enligt samstämmiga uppgifter har den nu fördubblats.

PSG uppgavs vara redo att aktivera utköpsklausulen, men enligt transferjournalisten Fabrizio Romano var det ett företag som misslyckades. Uppgifterna gör gällande att det inte fanns tillräckligt med tid för att ro dealen i land. Samtidigt ska ytterforwarden enats om ett femårskontrakt med PSG.

Senare under tisdagen uppger Romano att PSG ändå kan få Dembélé för 50 miljoner euro. Journalisten hävdar att huvudstadsklubben inte aktiverat La Liga-utköpsklausulen, men en hemlig Barcelona-klausul på 50 miljoner euro. Därför kan övergången trots allt bli av för 580 miljoner kronor.

Den franska radiokanalen RMC uppger att PSG och Barcelona ska förhandla om en övergång. Dembélé satte sig natten till tisdag på ett flyg till Las Vegas tillsammans med sina lagkamrater i Barcelona. Träningsmatch mot Milan väntar natten mot onsdag

Annons
Publicerad 2023-08-01 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto