Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Trusty lämnar Arsenal för Sheffield United

Sillybloggen

Det har redan ryktats om att en överenskommelse har nåtts mellan Arsenal och Sheffield United för en permanent övergång av försvararen Auston Trusty. Uppgifter som nu har bekräftats av London-klubben.

Under torsdagen meddelade Arsenal att Auston trusty kommer lämna klubben, som han anslöt till i januari 2022. Tidigare uppgifter gör gällande att prislappen landar på fem miljoner pund, motsvarande 67 miljoner kronor.

– Vi är så stolta att se hur långt Auston har kommit och resan han varit på. Om man ser på honom när han anslöt till oss i jämförelse med när han lämnar, har han åstadkommit väldigt mycket, säger Arsenals sportchef Edu till klubbens webbplats.

Under förra säsongen var amerikanen utlånad till Birmingham i The Championship. Där svarade han för så pass starka prestationer att han belönades med sin debut i det amerikanska landslaget tidigare i år.

Annons

I Sheffield United kommer Trusty bland annat att konkurrera med den tidigare Malmö FF-spelaren Anel Ahmedhodzic, som var med och förde upp laget i Premier League under säsongen som gick.

Publicerad 2023-08-03 18:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto