Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Daniel Granli klar för flytt till Nederländerna

Sillybloggen

Mellan 2019 och 2021 tillhörde norrmannen Daniel Granli AIK. Därefter återvände norrmannen till danska Ålborg, där det har blivit spel under två års tid, men nu väntar ett nytt äventyr för mittbacken.

29-åringen har nämligen blivit presenterad för Eerste Divisie-laget Ado Den Haag, där han har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Av privata skäl har det varit en stor önskan för Daniel att komma till Nederländerna och med avtalet med ADO Den Haag har våra förutsättningar för en övergång uppfyllts, säger Ålborgs sportchef, Ole Jan Kappmeier, som hyllar den tidigare AIK-spelaren:

– Bara antalet matcher (88) visar att Daniel har varit en värdefull spelare för AaB de senaste tre åren, och Daniels mångsidighet har också gjort att han förutom favoritpositionen i mittförsvaret också har bidrog ibland med båda backpositionerna.

Annons

Under sin tid i AIK noterades Granli för 24 framträdanden i allsvenskan och han var bland annat med och förde laget till fjärde plats i tabellen 2019.

Publicerad 2023-08-15 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto