Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Mönchengladbachs svar om Kone: "Vi behöver inte sälja honom"

Sillybloggen

Liverpool har i sommar varit på jakt efter mittfältare, och har så här långt värvat Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai och Wataru Endo, medan Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keita och James Milner lämnat klubben.

Liverpool har samtidigt också kopplats ihop med värvningar av både Romeo Lavia och Moises Caicedo, men i slutändan har båda gått till Chelsea, och nu ser den engelska storklubben ut att gå miste om ytterligare en mittfältsförstärkning.

Borussia Mönchengladbachs sportchef Roland Virkus meddelar nu att klubben inte planerar att sälja den franske mittfältaren Manu Kone, 22, som Liverpool rapporteras intresserat av.

– Vi behöver inte sälja honom, men sedan är det alltid så, att om det kommer ett enormt erbjudande, så måste vi tänka på det. Men det är inte planen. Vår plan är att behålla Kone, säger Virkus enligt den engelska tidningen Evening Standard.

Annons

Mönchengladbach uppges värdera Kone till 34 miljoner pund, motsvarande 474 miljoner svenska kronor. Kone kom till Gladbach från Toulouse under 2021 och har kontrakt till 2025. Han har totalt sett gjort 60 framträdanden med den tyska klubben.

Publicerad 2023-08-22 23:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto