Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Balogun vill till Chelsea

Sillybloggen

Arsenal-strikern Folarin Balogun, 22, imponerade under förra säsongen på lån hos Ligue 1-klubben Reims med 22 mål på 39 framträdanden, och har under de senaste veckorna kopplats ihop med klubbar som Chelsea, Fulham, Inter, Monaco och Tottenham.

I måndags uppgav den engelska tidningen Daily Mail att Fulham är redo att lägga ett bud på Balogun värt 35 miljoner pund, motsvarande 489 miljoner svenska kronor, men samtidigt sägs forwarden vilja till en annan klubb i London.

Under tisdagen uppger den engelska tidningen Daily Mirror att Balogun främst är sugen på en flytt till Chelsea, samtidigt som Chelsea-tränaren Mauricio Pochettino sägs vilja stärka sin offensiv, även om det i dagsläget är oklart om klubben väljer att gå för amerikanen.

Arsenal uppges helst vilja ha 50 miljoner pund, motsvarande 698 miljoner svenska kronor vid en försäljning av Balogun i sommar. Balogun har kontrakt med Arsenal till 2025, och har genom åren gjort två mål och en assist på tio framträdanden med London-klubben.

Annons
Publicerad 2023-08-22 18:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto