Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: West Ham och Ajax nära affär för Kudus

Sillybloggen

Ajax-mittfältaren Mohammed Kudus har varit en ryktenas man denna sommar. Klubbar som Arsenal, Chelsea, Brighton och West Ham har alla uppgetts vilja värva den ghananske landslagsmannen. Men nu verkar det av allt att döma något oväntat bli den sistnämnde, West Ham, som drar det längsta stråt i jakten på hans signatur.

The Athletic rapporterar under onsdagskvällen att West Ham och Ajax är nära att nå en överenskommelse gällande en övergångssumma, efter att West Ham tidigare i veckan fått ett bud på 42 miljoner euro nobbat.

Det nya budet uppges ligga på 41 miljoner euro plus tre miljoner euro i prestationsrelaterade bonusar (totalt 522 miljoner kronor). Dessutom inkluderar West Ham en vidareförsäljningsklausul på tio procent.

West Ham och Kudus ska redan vara överens om det personliga avtalet. Mittfältaren kommer skriva på ett femårskontrakt med option på ett sjätte år, om klubbarna når en slutgiltig överenskommelse på övergångssumman.

Annons

Kudus har noterats för 24 mål och tolv assist på 86 framträdanden för Ajax sedan han skrev på för Amsterdamklubben från danska FC Nordsjaelland 2020.

Publicerad 2023-08-23 21:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto