Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Arsenal överens med Monaco om Balogun

Sillybloggen

Arsenal-strikern Folarin Balogun, 22, imponerade under förra säsongen på lån hos Ligue 1-klubben Reims med 22 mål på 39 framträdanden, och har under de senaste veckorna kopplats ihop med klubbar som Chelsea, Fulham, Inter, Monaco och Tottenham.

Nu uppger RMC Sport att Arsenal har kommit överens med Monaco om en övergång för Balogun värd 45 miljoner euro, motsvarande 535 miljoner svenska kronor, samtidigt som forwarden väntas skriva på ett kontrakt över fem år. Enligt RMC Sport behöver endast ett par detaljer till slutföras för att övergången ska bli helt klar.

Balogun är fostrad i Arsenal, och har tidigare även varit på lån hos Middlesbrough. Han har totalt sett gjort två mål och en assist på tio matcher med London-klubben, samt ett mål på två A-landskamper med USA.

Annons
Publicerad 2023-08-24 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto