Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Jesper Jansson värvar från Hammarby - lånar in Alioum

Sillybloggen

Hammarby IF lånade under torsdagen ut talangen Moustapha Amadou Sabo, 18, till belgiska mästaren Royal Antwerp. Han kom till Hammarby under sommaren 2022 och har huvudsakligen tillhört och spelat matcher för HTFF.

Nu verkar ytterligare en Hammarby-talang var på väg att lämna klubben tillfälligt. Under torsdagskvällen rapporterar Aftonbladet att forwarden Saidou Alioum är på väg att lånas ut till Omonia FC på Cypern. En klubb där tidigare Hammarby-sportchefen Jesper Jansson numera är sportchef. Parterna är enligt uppgifterna i långt gångna förhandlingar och allt talar för att lånet blir av, även om ingenting är klart eller påskrivet.

Alioum tillbringade hela försäsongen med Hammarbys A-lag och var en av talangerna som man funderade över att registrera hos A-truppen istället för HTFF. Slutligen föll dock valet på HTFF där han spelat under vår- och sommarsäsongen.

Annons
Publicerad 2023-08-24 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto