Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:17
Nästa

Avbryt
Försök igen

Bekräftat: Bud lagt på FCK:s Kamil Grabara

Sillybloggen

Målvakten Kamil Grabara, 24, har gjort succé i FCK och förra säsongen höll han noll i 12 av 32 matcher.

Under sommaren ryktades polacken vara på väg bort, men när transferfönstret stängde var han kvar i den danska mästarklubben. Men kanske bara för ett år.

Tidigare under söndagen gick Ekstra Bladet ut med uppgifter om att Grabara kommer att gå till Wolfsburg nästa år, vilket beskrevs som en ”bomb”.

Det i sin tur har gjort att FCK gått ut med ett företagsmeddelande, där klubben till viss del korrigerar tidningens uppgifter.

” F.C. København kan bekräftade att det inkommit ett bud på Kamil Grabara. Det pågår för närvarande förhandlingar mellan parterna och det är inte säkert att det blir något av det”, skriver klubben enligt bold.dk.

Annons

Anledningen till att Wolfsburg ska vilja värva Grabara först nästa sommar är på grund av att förstemålvakten Koen Casteels sitter på ett utgående kontrakt, som inter kommer att förlängas. Att belgaren kommer lämna är bekräftat. Grabara anslöt till FCK år 2021. Han har ett förflutet i klubbar som Århus, Huddersfield och Liverpools ungdomsled

Publicerad 2023-09-03 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto