Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona får prislapp på Felix och Cancelo

Sillybloggen

Barcelona hör sig redan för gällande sina inlånade spelare João Félix från Atletico Madrid och João Cancelo från Manchester City. Klubben har gjort sina första förfrågningar om vad spelarna skulle kunna kosta att köpa loss, skriver Mundo Deportivo.

FC Barcelona har lånat in João Félix, 23, och João Cancelo, 29 inför den här säsongen. Bägge spelarna har inlett bra i sin nya klubb och nu rapporteras det att bägge spelarnas avsikt är att fortsätta bära Barças tröja, skriver Mundo Deportivo

I dagsläget är Atléticos prislapp för João Félix 80 miljoner euro och Manchester Citys prislapp för João Cancelo 20 milj euro. Något som ska intressera Barcelona.

Anfallaren Felix skrev på för Atlético till 2029 innan han gick på lån till Barça och har en utköpsklausul på 350 miljoner euro. Ytterbacken Cancelo har ett kontrakt med City till 2027.

I dagsläget rapporteras Atléticos prislapp för vara João Félix 80 miljoner euro och Manchester Citys prislapp för João Cancelo 20 miljoner euro.

Annons

Felix har gjort 31 landskamper för Portugal och Cancelo 43 framträdanden.

Publicerad 2023-09-22 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto