Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ramsdale överväger framtiden i Arsenal – Chelsea intresserat

Sillybloggen

Arsenal höjde på en del ögonbryn i somras när man valde att värva in Brentfords målvakt David Raya. Aaron Ramsdale stod för en lyckad säsong i fjol och hade förlängt sitt kontrakt med Londonklubben så sent som i våras. Ändå värvades ytterligare en högklassig målvakt in med syftet om att kunna rotera, enligt chefstränare Mikel Arteta.

När säsongen sparkades i gång var alltjämt Ramsdale Artetas förstaval som målvakt. Men efter ett par skakiga insatser valde spanjoren att byta målvakt till förra helgens ligamöte med Everton. In klev Raya, höll nollan, fick chansen igen mot PSV Eindhoven i Champions League i onsdags och höll nollan igen.

Flera tidningar på de brittiska öarna rapporterar efter PSV-matchen att Raya nu är den ohotade första målvakten. En som inte är nöjd med det? Aaron Ramsdale.

Enligt sajten Football-Insider har Ramsdale seriöst börjat reflektera över sin framtid i Arsenal. Han ska inte vara villig att vara andremålvakt bakom Raya och om ingenting har förändrats innan januarifönstret kan Ramsdale kunna komma att leta en väg bort från Emirates Stadium.

Annons

Klubbar som uppgetts hysa stort intresse för engelsmannen är Bayern München och lokalrivalen Chelsea.

Publicerad 2023-09-23 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto