Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Watford förlänger med huvudtränaren

Sillybloggen

Watford har haft en tuff start på säsongen i och ligger sist i Championship. Trots det fortsätter klubben att tro på huvudtränaren Valérien Ismaël.

Watford meddelar nämligen att man förlängt samarbetet med Ismaël. Det framkommer dock inte hur långt det nya avtalet är skrivet.

– Ägaren, styrelsen och hela ledningen har njutit av att lära sig förstå Valérien och hans metoder, säger sportchefen Cristiano Giaretta till klubbens hemsida.

Den 48-årige franska tränaren har bara varit i Watford sedan i somras. På tio matcher har klubben bara vunnit två. Det verkar inte ha satt stopp för en förlängning.


– Vi har inte uppnått de poäng vi skulle vilja ha ännu, men det är arbetet och framstegen vi kan se som ger oss stort förtroende, avslutar sporchefen Giaretta.

Annons

I Watford återfinns den svenske landslagsmannen Ken Sema. Även den allsvenska bekantingen Mileta Rajovic tillhör klubben sedan i somras efter att ha köpts loss från Kalmar.

Publicerad 2023-10-03 13:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto