Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:19
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Chelsea vill sälja Lukaku till "reapris"

Sillybloggen

Att Romelu Lukaku inte har någon framtid i Chelsea är ingen hemlighet vid det här laget. Detta trots att han har kontrakt med “The Blues” till sommaren 2026.

Den kraftfulle strikern är för tillfället utlånad till Roma där han har gjort sju mål på åtta matcher. Starten på en möjlig succésäsong, alltså. Kanske kan det öppna upp möjligheter inför 2024/25 – för någon återkomst till Stamford Bridge blir det inte.

Nu rapporterar nämligen transferjournalisten Fabrizio Romano att Chelsea redan har fixat en fast utköpsklausul för Lukaku som kommer att börja gälla från och med sommaren 2024. Klausulen? Den ligger på omkring 37 miljoner pund (ungefär 496 miljoner kronor), enligt uppgifterna.

Därmed ser Chelsea, om någon klubb är villig att möta prislappen, ut att göra en rejäl förlust på Lukaku-affären. 30-åringen köptes nämligen loss från Inter för över två år sedan för över en miljard kronor.

Annons
Publicerad 2023-10-09 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto