Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Hellas Verona och Hien förhandlar om nytt kontrakt

Sillybloggen

Både Atalanta och Torino försökte köpa loss Isak Hien, 24, i somras. Men när fönstret stängde var mittbacksbjässen fortsatt kvar i Hellas Verona.

Den svenske landslagsmannen, som för tillfället är skadad, har tidigare berättat att hade räknat med att byta klubb inför årets säsong.

– Det kom bud på deadline day, men de var inte tillräckligt bra och blev inte accepterade. Så det blev inget för mig att ta ställning till. Så nu har jag vant mig vid den tanken och jag trivs i Verona, både i staden och i klubben, sa Hien till Fotbollskanalen i början av september.

– Jag känner ingen jättestress utan jag spelar där i varje match och trivs. Jag är redo för ett andra år i Italien

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 24-åringen i stället belönas för sina insatser i Hellas Verona-tröjan. Italienske transferjournalisten Nicoló Schira rapporterar nämligen att Serie A-klubben förhandlar med Hien om att förlänga hans nuvarande kontrakt till och med sommaren 2028.

Annons

Enligt samma uppgifter vill Hellas Verona även höja Hiens lön till 1,3 miljoner euro, motsvarande knappt 15 miljoner kronor, per säsong. Det återstår att se ifall parterna kommer överens.

Totalt har Isak Hien gjort 38 matcher för Hellas Verona och den tidigare Djurgården-backens nuvarande avtal sträcker sig till juni 2026.

Publicerad 2023-10-10 19:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto