Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barca ute efter Julian Alvarez

Sillybloggen

Julian Alvarez gör succé i Manchester City. Med tre mål och tre assist i ligan samt flera mål i Champions League under säsongsinledningen har han tagit en ordinarie plats i Manchester City. Nu ska Barcelona vara väldigt angelägna om att försöka värva argentinaren, rapporterar Sport.

Både sportchefen Deco och tränaren Xavi vill ha anfallaren som har kontrakt med Manchester City till 2028 men också en utköpsklausul i sitt kontrakt. Argentinaren ses som en framtida arvtagare till Robert Lewandowski som börjar bli till åren.

Världsmästaren Alvarez, som var med och vann guldet med Argentina i Qatar, levde förra säsongen i skuggan av Haaland. Den här säsongen har han fått en betydligt större roll, så det är oklart om Manchester City är sugna på att släppa sin anfallare.

23-årige Alvarez kom till Manchester City sommaren 2022 från River Plate. Han har gjort 23 mål på 62 matcher för den engelska klubben.

Annons
Publicerad 2023-10-18 09:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto