Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Quaison kan lämna - för att ge plats åt Lingard

Sillybloggen

Sveriges landslagsforward Robin Quaison, 30, har tillhört den saudiarabiska klubben Al-Ettifaq sedan sommaren 2021, och har kontrakt till sommaren 2024. Under torsdagen uppger ESPN att svensken kan komma att lämna den saudiarabiska klubben framöver.

Enligt ESPN jobbar Al-Ettifaq, som tränas av Liverpool-ikonen Steven Gerrard, på att få in förre Manchester United-mittfältaren Jesse Lingard, 30, men har problem med sin utlänningskvot. I Saudiarabien får klubbar endast ha åtta utländska spelare med i sina matchtrupper, och i dagsläget har Al-Ettifaq tio utländska spelare, vilket gör att klubben enligt ESPN överväger att göra sig av med just Quaison och den brasilianske yttern Vitinho, 30, för att ge plats åt Lingard.

Quaison är den här säsongen noterad för tre mål på tio matcher med Al-Ettifaq, medan Vitinho har levererat två mål och en assist på fyra framträdanden med klubben.

Annons

Lingard, som under den senaste tiden har tränat med Al-Ettifaq, lämnade Nottingham Forest efter den gångna säsongen, och har genom åren gjort 29 mål och 17 assist på 182 matcher i Premier League.

Publicerad 2023-10-19 13:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto