Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Al-Ettifaq vänder i Lingard-affär – har inte råd med lönerna

Sillybloggen

Jesse Lingard har varit klubblös sedan hans kontrakt med Nottingham Forest gick ut i somras.

Den senaste månaden har han provtränat med saudiska Al-Ettifaq, som leds av Steven Gerrard. Uppgifter har gjort gällande att klubben planerat att värva honom i januari, då kontrakt inte får registreras förrän då. Men nu kommer en vändning i sagan.

Journalisten Ben Jacobs skriver att Lindgards provträning om en månad med klubben är över och att Al-Ettifaq inte kommer att värva honom. Anledningarna är två. Den första är att klubbens budget inte räcker till för Lingards lönekrav, och den andra anledningen är att Al-Ettifaq endast har fyllt sin kvot med utländska spelare och hade behövt göra sig av med två spelare för att registrera Lingard.

Annons

Källor till Jacobs gör gällande att det hade varit på snudd till omöjligt för den saudiska klubben att tillgodose Lingards lönekrav, även om de trivts med att ha honom hos sig. Hur mycket löneanspråket legat på framgår inte av uppgifterna.

Den tidigare Manchester United- och West Ham-spelaren får därmed fortsätta leta klubb.

Publicerad 2023-10-28 12:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto