Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barças "shoppinglista" avslöjad - jagar sju spelare

Sillybloggen

Barcelona är på väg tillbaka till forna glansdagar under Xavi Hernández ledning. Nu kommer uppgifter som gör gällande att tränaren tillsammans med klubbens sportsligt ansvariga vill stärka truppen med flera unga stjärnor.

Mundo Deportivo slår fast sju spelare som finns på Barças önskelista, och som katalanerna överväger att värva i framtiden. Tidningen nämner bland annat Joshua Kimmich (Bayern München) och Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).

När det gäller spelare som kanske är aningen mer lättåtkomliga än ovan nämnda för tillfället har Barcelona även siktet inställt på Kaoru Mitoma (Birghton), Arthur Vermeeren (Royal Antwerp), Nico Williams (Athletic Club) och Dani Olmo (RB Leipzig).

Avslutningsvis håller den katalanska storklubben dessutom ögonen på Palmeiras underbarn Estevão “Messinho” Willian.

Det återstår dock att se ifall Barcelona har pengar nog att göra slag i saken när det gäller flera av spelarna. Som bekant brottas den regerande La Liga-mästaren med stora ekonomiska bekymmer, och i somras knöt man bara till sig spelare som var tillgängliga som bosman eller som kunde lånas in.

Annons
Publicerad 2023-11-02 23:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto