Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle "accelererar" Neves-jakten

Sillybloggen

Häromdagen uppgav The Sun att Newcastle vill knyta till sig Ruben Neves, 26, som så sent som i somras anslöt till saudiska Al-Hilal från Wolves. Enligt tabloiden ses portugisen som en ersättare till Sandro Tonali, som är avstängd i tio månader till följd av den omtalade bettinghärvan i Italien.

Nu uppger Tuttomercatoweb, som Sport Witness hänvisar till, att Newcastle “accelererar” jakten på Neves och tränaren Eddie Howe ska uttryckligen bett om spelaren.

Ett köp kan dock bli svårt, eftersom Neves anslöt till Al-Hilal för runt 55 miljoner euro i somras. Men enligt uppgifterna finns det en förhoppning om att de täta banden mellan Al-Hilal och Newcastle, som båda ägs av den statliga Saudi-fonden PIF, “kan hjälpa i att operationen blir lyckad”. Kontakter ska också vara tagna och Neves själv sägs vilja återvända till England. Om en affär blir skulle det troligtvis handla om ett lån med köpoption.

Annons

Neves, som sitter på ett kontrakt till 2026, har den här säsongen svarat för två mål på 15 tävlingsmatcher i Al-Hilal.

Publicerad 2023-11-03 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto