Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården och MFF intresserade av Abou Ali

Sillybloggen

Wessam Abou Ali värvades till IK Sirius från danska andraligalaget Vendsyssel FF i somras. Sedan dess har forwarden öst in åtta mål på 13 starter i allsvenskan för det blåsvarta Uppslagagänget, som är på väg att göra en rekordstark säsong.

Och 24-åringens insatser verkar har väckt intresse. Bland annat hos konkurrenter.

Expressen hävdar nämligen att både Djurgården och Malmö FF har hört sig för kring Abou Ali. Men någon försäljning inom allsvenskan ser det inte ut att bli. I stället vill Sirius främst sälja den reslige forwarden utomlands, enligt samma tidning.

Jonathan Ederström, rekryteringsansvarig i Sirius, uttalade sig nyligen för Fotbollskanalen om succévärvningen. Han tror att Abou Ali blir kvar i blåsvart nästa säsong.

– Vi hade stora förhoppningar på honom, men det har gått väldigt snabbt. Han fick en bra start direkt och har kunnat bygga vidare på det, så det är superroligt. Vi är absolut nöjda med värvningen och det han har tillfört till laget, sa Ederström till Fotbollskanalen då.

Annons

– Jag tänker att han har ett långt avtal, att vi trivs med varandra och att han spelar i Sirius 2024, säger han.

Abou Ali har kontrakt med Sirius över 2027.

Publicerad 2023-11-06 14:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto