Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Newcastle förhandlar om Neves-lån

Sillybloggen

Sandro Tonali har stängts av för brott mot gällande bettingregler och kommer att missa hela säsongen 2023/24. Newcastle har därmed tvingats ge sig ut på jakt efter en ersättare på det centrala mittfältet.

Tidigare har Tuttomercatoweb uppgett att Newcastle vill knyta till sig Ruben Neves, 26, från saudiska Al-Hilal. Exempelvis ska tränaren Eddie Howe uttryckligen ha bett om spelaren.

Eftersom båda klubbarna ägs av den statliga, saudiska investeringsfonden PIF är förhoppningen att de täta banden ska vara hjälpsamma för att ro en affär i hamna. Och nu hävdar den italienske transferjournalisten Nicolo Schira att nästa steg är taget.

Enligt uppgifterna har Newcastle inlett konkreta samtal med Al-Hilal om Neves. Målet är att låna 26-åringen under vårsäsongen för att täcka upp för Tonali-tappet. Spelaren själv har tidigare påståtts vara intresserad av att återvända till Premier League där han representerat Wolverhampton.

Annons

Neves sitter på ett kontrakt till 2026.

Publicerad 2023-11-07 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto