Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Karlsson om framtiden: "Öppen för att förlänga"

Sillybloggen

Halmstads BK-talangen Kazper Karlsson, 18, har i år fått gott om speltid med 23 matcher, varav 19 från start, i allsvenskan, där bollklubben har säkrat nytt kontrakt inför 2024.

Nu uttalar sig Karlsson om sin framtid, då hans kontrakt går ut nästa sommar.

– Jag älskar att gå ut och spela på Örjans vall och det är något jag uppskattar jättemycket, men det ska finnas en bra plan för mig hur jag ska utvecklas som fotbollsspelare också. Det är väl det viktigaste, säger Karlsson till Hallandsposten.

Karlsson känner att det är viktigt för honom att få chans att konkurrera som central mittfältare nästa säsong. I år har han främst utgått från en kant, men samtidigt lockar HBK också med en central roll, i samtalen med mittfältaren, inför nästa års säsong.

– Jag är så klart öppen för att förlänga men det är väl inget jag gör nu, det är en process som ska göras innan, säger han.

Annons

Tidigare har det publicerats uppgifter om AIK- och Odense BK-intresse för Karlsson, samtidigt som IFK Göteborg uppges scoutat spelaren.

Publicerad 2023-11-08 07:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto