Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De Kamps framtid oviss: "Öppen för att stanna"

Sillybloggen

Joeri De Kamps, 31, skrev i somras på ett korttidskontrakt med IK Sirius, och blev noterad för 13 matcher när Uppsala-laget stod för en stark höst och säkrade ett nytt kontrakt i allsvenskan.

Nu är det ovisst vad som händer med den nederländske mittfältaren inför nästa säsong, samtidigt som han är öppen för att stanna i Uppsala-klubben.

– Självklart. Jag pratade lite med Sirius, men just nu kan de inte till hundra procent säga att de kan behålla mig. Vi får se vad som händer, säger han till UNT och fortsätter:

– Min agent pratar med några klubbar så får vi se, men jag är öppen för att stanna och det har jag sagt till Sirius.

Enligt UNT har De Kamps en topplön i Sirius, samtidigt som han har betalat en lite lägre inkomstskatt under sina första månader i Sverige. Tidningen skriver att nederländaren troligen skulle behöva gå ner i lön vid en förlängning, samtidigt som han kommer behöva skatta mer.

Annons

Sirius scout- och rekryteringsansvarige Jonathan Ederström säger i sin tur, till UNT, att han är nöjd med De Kamps, och att det återstår att se om det blir en fortsättning.

Publicerad 2023-11-13 21:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto