Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:46
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Manchester United öppnar för att sälja Casemiro

Sillybloggen

Manchester United betalade 790 miljoner plus ytterligare 130 miljoner i bonusar när man köpte loss Casemiro från Real Madrid förra sommaren. Den brasilianske landslagsmittfältaren var en nyckelspelare på Old Trafford i fjol och stod för en stark debutsäsong.

Men i höst har det gått tyngre.

31-åringen har stått för en del svaga prestationer på planen och har dessutom dragits med skadebekymmer. Enligt tidigare rapporter i brittisk media har klubbens tränarteam börjat bli oroliga för kuggens fysiska status.

Nu hävdar Talksport att Manchester United är öppet för att sälja Casemiro i januari. Saudiska klubbar ska vara intresserade, enligt uppgifterna.

Sir Jim Ratcliffe är som bekant på väg att köpa 25 procent av aktierna i Manchester United och då ta kontroll över den sportsliga verksamheten. Den brittiske miljardären påstås vara den som främst är öppen för att göra sig av med Casemiro – och investera pengar på annat håll i truppen.

Annons

Casemiro har kontrakt till 2026. Totalt har han gjort elva mål samt sju assist på 63 matcher i United-tröjan.

Publicerad 2023-11-15 15:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto