Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Peking i samtal med Gunnlaugsson

Sillybloggen

IFK Norrköping är på jakt efter en ny huvudtränare sedan Glen Riddersholm fått sparken tidigare i veckan. Nu kommer uppgifter som gör gällande att klubben återigen kan välja ett utländskt namn.

Enligt fotbolti.net är Peking nämligen i kontakt med Víkingur Reykjaviks mästartränare Arnar Gunnlaugsson. 50-åringen har vunnit två ligatitlar och fyra cuptitlar med den isländska storklubben sedan han anslöt i början av 2018, först som assisterande innan han tog över huvudansvaret året därpå.

Under hösten har även Halmstads BK påståtts “spana på” Gunnlaugsson som ett potentiellt tränarnamn.

Senare på onsdagen kommenterade huvudpersonen själv uppgifterna, som alltså påstod att han för samtal med IFK.

– Jag har hört om intresse från flera lag genom agenter, men jag har aldrig pratat med någon (annan klubb). Jag har mer respekt för mitt lag än att vara i någon slags hemlig position, säger Gunnlaugsson till fotbolti.net.

Annons

– Om något lag är intresserat av att prata med mig, då är det ganska tydligt för mig att de behöver prata med Víkingur först. Vi har en väldigt viktig säsong framför oss, vilken jag är exalterad inför.

Expressen skrev i dagarna att svenska herrlandslagets assisterande förbundskapten Peter Wettergren är ytterligare ett namn som finns med på Pekings tränarönskelista. U21-förbundskaptenen Daniel Bäckström är dock klubbens föredragna alternativ till den vakanta posten, hävdar Aftonbladet.

IFK Norrköping slutade nia i allsvenskan i år.

Publicerad 2023-11-15 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto