Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Aston Villa jagar Abraham

Sillybloggen

Romas anfallare Tammy Abraham kan återvända till Premier League redan i vinter. Aston Villa verkar väldigt angelägna om att knyta till sig engelsmannen, enligt Football Insider.

Abraham lämnade Chelsea för Roma sommaren 2021 och hade en fin första säsong i Italien. Då stod han för 27 mål och fem assist.

Förra säsongen gick det dock trögare och Abraham stod endast för nio mål. I somras drog anfallaren även korsbandet och tvingades till operation som håller honom borta från spel till januari.

Frågan är om han är kvar Roma till dess. Aston Villas tränare Unai Emery uppges vilja värva Abraham redan i vinter, men kan också tänka sig att vänta till sommaren om det inte är möjligt att genomföra en övergång i januari.

26-årige Abraham har spelat i Aston Villa tidigare. Säsongen 2018/2019 var han på lån i klubben och gjorde 25 mål på 37 matcher i Championship. Hans nuvarande kontrakt med Roma sträcker sig till sommaren 2026.

Annons
Publicerad 2023-11-17 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto