Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: KFF visar intresse för Brolin

Sillybloggen

Ricardo Friedrich kommer att lämna Kalmar FF när hans kontrakt löper ut i vinter. Därmed är den allsvenska sexan på jakt efter en ny förstakeeper till nästa säsong, och nu kommer uppgifter som gör gällande att man blickar inom den svenska högstaligan.

Expressen hävdar nämligen att KFF visar intresse för Samuel Brolin, som har ett utgående kontrakt med AIK. 23-åringen är en av flera kandidater på de rödvitas lista över potentiella målvaktsvärvningar, skriver tidningen.

Hur huvudpersonen själv ställer sig till KFF:s intresse framgår inte av uppgifterna.

Brolin är fostrad i IFK Stocksund men har tagit sig fram via AIK:s akademi. Hos de svartgula har han dock varit uttalad andramålvakt bakom Kristoffer Nordfeldt vilket lett till att han senaste åren varit utlånad till Vasalund, Akropolis, Mjällby samt danska AC Horsens i jakt på speltid.

Annons
Publicerad 2023-11-20 21:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto