Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mikel avslöjar - Hazard ratade mångmiljonkontrakt

Sillybloggen

Eden Hazard, 32, lade tidigare i år skorna på hyllan. 32-åringen skördade under flera år stora framgångar i Lille och i Chelsea, men hade det sedan tyngre under sina sista år i Real Madrid.

Nu avslöjar Hazards tidigare lagkamrat John Obi Mikel, i förre Manchester United-backen Rio Ferdinands Youtube-program, att belgaren ratade ett kontrakt värt 50 miljoner pund, motsvarande 653 miljoner svenska kronor i Saudiarabien innan besluts togs om att lägga av.

– Hazard frågade: “Ska jag åka till Saudiarabien, där jag kan få en miljon (pund) i veckan? Mikel, jag har mycket pengar, och du vet hur jag lever mitt liv. Jag spenderar inte så mycket pengar, så jag har pengar nu för att leva med min familj och uppfostra mina barn”, återberättar Mikel i Youtube-programmet enligt den engelska tidningen Daily Mirror.

Annons

Hazard är mest känd för sina år i Lille, Chelsea och Real Madrid. Han gjorde 110 mål och 92 assist på 352 matcher med Chelsea, 50 mål och 53 assist på 194 matcher med Lille och sju mål och tolv assist på 76 framträdanden med “Marängerna”. Vidare vann han en Champions League-titel, två La Liga-titlar och tre Premier League-titlar.

På landslagsnivå gjorde Hazard 33 mål på 126 matcher med Belgien, och var med och tog VM-brons i Ryssland 2018.

Publicerad 2023-11-21 06:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto