Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:46
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United vill dumpa tolv spelare

Sillybloggen

Manchester United har påbörjat en ombyggnation av sin spelartrupp sedan Erik ten Hag tog över som ny huvudtränare. Och nu kommer uppgifter som gör gällande att fler förändringar väntar.

Lokaltidningen Manchester Evening News (MEN) hävdar att minst tio spelare kan lämna klubben kommande två transferfönster.                                                     

Veteranerna Tom Heaton, 37, och Jonny Evans, 35, ligger risigt till. Dessutom går de – för tillfället – utlånade ytterbackarna Brandon Williams, 23, samt Àlvaro Fernández en osäker framtid till mötes.

Samtliga i nämnd kvartett sitter på utgående avtal.

MEN skriver vidare att Raphaël Varane, 30, är på väg bort. Tyska Sky påstod i dagarna att fransmannen är missnöjd över att ha blivit petad och vill lämna klubben. Osäkerhet ska även finnas kring Scott McTominay, 26, som har kopplats ihop med Fulham och West Ham senaste tiden.

Annons

Sedan tidigare är det också känt att Anthony Martial (27), Jadon Sancho (23) och Donny van de Beek (26) inte har någon framtid på Old Trafford. I alla fall inte under ten Hags ledning. Trion väntas bli såld när övergångsfönstret öppnar i januari.

Slutligen skriver MEN att Sofyan Ambrabat, som är inlånad från Fiorentina fram till i sommar, inte lär bli långvarig på Old Trafford. Chanserna att klubben köper loss 27-åringen beskrivs som små.

Samma tidning nämner också att Shola Shoretire, 19, väntas lämna klubben inom kort efter att bara ha gjort blott fem tävlingsmatcher för A-laget. Lägg där till Mason Greenwood, 22, som är utlånad till Getafe i nuläget. Han väntas bli såld och lämna på en permanent transfer framöver.

Manchester United hoppas att avskeden ska leda till ett förbättrat ekonomiskt läge i truppen samt frigöra budgetutrymme för ten Hag och den sportsliga ledningen, för att kunna fortsätta den påbörjade ombyggnationen av truppen.

Annons
Publicerad 2023-11-22 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto