Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Irandust aktuell för Djurgården

Sillybloggen

Daleho Irandust, 25, kan vara på väg tillbaka till allsvenskan.

Under torsdagen uppger fotbollssajten fotbolldirekt.se att Irandust är aktuell för Djurgårdens IF, då Stockholmsklubben sägs blivit erbjudet mittfältaren av Groningen – och är intresserat av en värvning. Irandust rapporteras i sin tur begärt att få lämna i januari, och uppges vara öppen för en flytt till Djurgården, samtidigt som den nederländska klubben också sägs vara öppen för en affär, då klubben har ekonomiska problem och behöver göra sig av med spelare.

Djurgården och Groningen, som tillhör den nederländska andraligan, uppges vidare ha kontakt om spelaren. Prislappen sägs vara på 3-4 miljoner kronor.

Annons

Irandust lämnade BK Häcken för Groningen under 2021, och har sedan dess gjort 45 matcher, varav åtta under den här säsongen, med klubben. Han har även gjort två mål och åtta assist.

Fotbollskanalen kunde tidigare i år berätta att Häcken, där och då, var intresserat av att värva hem Irandust, men i slutändan blev det inte en affär.

Fotbollskanalen söker Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Publicerad 2023-11-23 13:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto