Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt gör "rejält" Pettersson-försök

Sillybloggen

Det är ingen hemlighet att IFK Göteborg är intresserat av Oscar Pettersson, 23.

BP-spelaren var aktuell för de blåvita redan i somras, och nu rapporterar Expressen att klubben gör ett “rejält försök” att knyta till sig den vindsnabbe yttern när hans kontrakt går ut.

Blåvitts tekniske direktör Ola Larsson medger att han gillar 23-åringen, som påstås ha besökt Kamratgården för att bekanta sig med klubben.

– Absolut en spännande spelare som vi länge haft ögonen på, även innan jag kom in här. Han kan ligga brett och löpa in bakom backlinjen och har ett bra avslut med båda fötterna, säger Larsson.

Vidare skriver samma tidning att IFK Göteborg har “hört sig för” med Gustav Engvall, men fått ett nej som svar. Forwarden, som gjorde elva allsvenska mål för IFK Värnamo i år, vill helst flytta utomlands igen. Det återstår att se ifall göteborgarna gör ett nytt försök framöver.

Annons

Avslutningsvis rapporterar Expressen har Blåvitt har ögonen på Sönderjyske-forwarden Peter Christiansen, 23. Dansken har gjort 16 mål på 16 matcher i den danska andraligan och toppar skytteligan. Hans kontrakt sträcker sig över 2024.

Publicerad 2023-11-27 11:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto