Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Mudryk uppmanar Chelsea att köpa Sudakov

Sillybloggen

Chelsea betalade drygt 1,1 miljard kronor för att köpa loss Mykhaylo Mudryk från Sjachtar Donetsk förra vintern. Den ukrainske landslagsmannen står noterad för två mål och två målgivande passningar på 29 matcher sedan flytten till London.

Nu hoppas Mudryk att Chelsea åter ska rikta blickarna mot Sjachtar i vinterfönstret. Det är Gazzetta dello Sport som skriver att ukrainaren uppmanat klubbens ägare Todd Boehly att värva han landsman och kompis Heorhii Sudakov. Enligt tidningen tror Mudryk att en värvning av Sudakov kan ta honom själv till nya höjder.

21-årige Sudakov spelade tillsammans med Mudryk i Sjachtar Donetsk och duon har även spelat ihop i Ukarinas landslag. I år står Sudakov noterad för tre mål på 15 matcher för Sjachtar varav ett av dem kom mot Barcelona i Champions League.

Annons
Publicerad 2023-11-28 17:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto