Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: United jagar Ancelotti

Sillybloggen

Carlo Ancelotti har med stor framgång basat över Real Madrid sedan sommaren 2021. Den 64-årige italienaren har fört laget till sex titlar sedan dess och enligt inhemsk press vill “Los Blancos” förlänga kontraktet, helst före nyår redan.

Men samtidigt har Ancelotti ihärdigt kopplats ihop med det brasilianska herrlandslaget. Han har till och med pekats ut som favorit till förbundskaptensjobbet.

– Jag är stolt över att Brasiliens landslag pratar om mig. Jag är hedrad. Men tills mitt kontrakt gått ut tänker jag inte prata om det, sa Ancelotti nyligen. 

– När det kommer till min framtid så kommer den snart att klarna, som mest dröjer det sex månader.

Marca uppger nu att Ancelotti har försatt sig i en bra position för att förlänga med Real Madrid. Några förhandlingar mellan parterna om ett nytt, förnyat avtal har dock inte börjat diskuteras än enligt tidningen.

Annons

I samma veva hävdar Cadena Cope att Ancelotti har två konkreta bud att ta ställning till i nuläget: ett från Brasiliens landslag – och ett från Manchester United.

Som bekant väntas den brittiske miljardären Sir Jim Ratcliffe att köpa sig in på Old Trafford och ta över den sportsliga verksamheten. På grund av skiftet är det möjligt att nuvarande huvudtränare Erik ten Hag kan hänga löst framöver, i alla fall i sommaren.

Ancelotti? Ja, hans kontrakt med Real Madrid löper av en slump också ut i sommar. Det återstår att se hur det blir med den saken.

Ancelotti har tidigare i karriären basat över klubbar som Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Bayern München, Napoli och Everton.

Publicerad 2023-11-28 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto