Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Örgryte förlänger med Svensson

Sillybloggen

William Svensson, 21, stod i år för 24 matcher i superettan och kom till spel i båda kvalmötena med Nordic United när Örgryte IS säkrade ett nytt kontrakt i superettan.

Nu går Öis ut med att parterna har kommit överens om ett nytt kontrakt över två år.

– Det känns verkligen jättebra att det är klart. Jag trivs jättebra i klubben och gjort sedan jag kom hit. Så detta känns väldigt självklart. Det har varit ett speciellt år. Helt ny position för mig, första året som ytterback. Men jag känner mig nöjd med vissa delar av året. Började starkt, kom in i en svacka i mitten och hamnade lite på bänken men det känns bra att jag kunde komma tillbaka och fick vara med och påverka i de viktiga matcherna på slutet! Jag ser verkligen fram emot två nya år, säger Svensson på klubbens hemsida.

Annons

Svensson kom till Öis från Partille IF inför säsongen 2019.

Publicerad 2023-11-29 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto