Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Persson aktuell för Öster

Sillybloggen

Johan “Sheriffen” Persson hade en framgångsrik karriär i klubbar som Östers IF, Hammarby IF och Helsingborgs IF, och arbetar numera som tränare i IFK Hässleholm, som i år slutade på tredje plats i division 2 södra Götaland.

Nu uppger Kb/NSk att Persson är aktuell för en tränarroll i superettan-klubben Östers IF, som just nu står utan chefstränare efter Srdjan “Tufa” Tufegdzic avsked i förra veckan.

Uppgifterna gör gällande att Öster ser Persson som ett intressant namn, men det är oklart vad han skulle kunna få för roll i Smålandsklubben.

– Njae… Öster ligger mig varmt om hjärtat, men det är ingenting jag vill kommentera. Jag har kontrakt med IFK och det är det jag förhåller mig till, säger “Sheriffen” till tidningen.

Östers sportchef Vito Stavljanin dementerar i sin tur uppgifterna.

Annons

– Det är silly season… Jag förstår att du är nyfiken, men han kommer inte ingå i Östers tränarstab nästa år, säger han till tidningen.

Persson har i grunden kontrakt med IFK Hässleholm över nästa säsong. IFK Hässleholm och Öster har samtidigt sedan tidigare ett samarbete, där unga spelare varit på lån hos Skåneklubben.

Som spelare tillhörde Persson Öster mellan 2011 och 2013, samt mellan 2019 och 2020.

Publicerad 2023-11-29 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto