Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Västerås förlänger med målvakten Elis Wahl 

Sillybloggen

Elis Wahl skrev sitt första seniorkontrakt med Västerås år 2021 men har ännu inte debuterat för klubbens A-lag. Istället har den 19-årige målvakten lånats ut för att få speltid, först till IFK Eskilstuna och därefter till Skiljebo SK.

Nu meddelar den allsvenska klubben att de förlänger avtalet med målvakten och att Wahl skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Som uppvuxen VSK-supporter finns det inget lag jag hellre representerar än VSK. Jag har gjort sju säsonger i klubben varav de tre senaste i A-truppen och att förlänga för ytterligare två var en självklarhet. Jag ser fram emot de två kommande säsongerna och i synnerhet att få vara med och uppleva våran allsvenska återkomst, säger Wahl till klubbens hemsida.

VSK:s tränare Kalle Karlsson:

– Det är alltid roligt när våra egna akademispelare förlänger. Elis har stått på tillväxt i ett par år och sakta men säkert utvecklats i rätt riktning. Vi hoppas att han ska ta ytterligare kliv under 2024. Planen är att hitta en lämplig matchmiljö helst i Västerås, men åtminstone i närområdet, åt Elis och att han samtidigt kan få möjlighet att träna kontinuerligt hos oss.

Annons
Publicerad 2023-11-30 19:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto