Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hümmet lämnar Kalmar FF

Sillybloggen

Inför den allsvenska säsongen plockade Kalmar FF in forwarden och efter att klubben sålde Mileta Rajovic till Watford i somras fick 27-åringen stort förtroende av tränaren Henrik Jensen.

Kontraktet sträckte sig över den här säsongen och Hümmet har inte gjort någon hemlighet att han skulle sondera marknaden.

– Jag trivs här och jag har gjort det sedan dag ett, så det är en viktig faktor. Man kan inte förutspå om man ska trivas till hundra procent, men jag har det i åtanke. Sedan vet jag att jag har gjort en bra säsong och det beror på vad jag får för erbjudanden. Jag är i en mogen ålder, en perfekt ålder, så jag får också se vad som kommer. Jag tror att det kommer att komma erbjudanden lite här och där, så det är efter att jag har summerat det som jag kan ta ett beslut, sa han till Fotbollskanalen för två veckor sedan.

Annons

Nu verkar 27-åringen fattat sitt beslut.

Enligt Expressen kommer strikern att lämna Kalmar FF och söka sig vidare.

Hümmet svarade den här säsongen för nio mål och en assist på 30 allsvenska matcher.

Publicerad 2023-11-30 15:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto