Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Raffaele Palladino pekas ut som Mourinhos efterträdare

Sillybloggen

José Mourinhos avtal med Roma går ut nästa sommar och tränarens framtid i klubben är alltjämt oklar. Enligt sajten Calciomercato har Roma inte inlett några förhandlingar med den välmeriterade tränaren om en fortsättning i klubben. Istället pekas ett annat namn ut som favorit till tränaruppdraget i Roma nästa säsong. Det rör sig om Monzas tränare Raffaele Palladino, som tog över klubben för lite över ett år sedan och tog laget till en elfteplats i Serie A förra säsongen. Så här långt ligger Monza på nia i Serie A.

Och tränaren är välbekant för så väl Roma som Mourinho.

Under höstens möte mellan Roma och Monza hamnade Mourinho i hetluften för att ha hånat just Palladino. Romatränaren gjorde bland annat “gråtande”-gester mot Monzabänken och fick då syna det röda kortet. Han stängdes även av i en match.

– Jag gjorde några gester, jag sa inget stötande. Det var för att under förra säsongen var det några talangfulla personer – utan erfarenhet – som sa några elaka ord om oss, sa Mourinho då.

José Mourinho tog över Roma i maj 2021.

Annons
Publicerad 2023-11-30 17:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto