Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle planerar ”krisdrag” – kan återkalla Minteh från Feyenoord

Sillybloggen

Newcastle United slåss på flera fronter om titlar denna säsong. I Premier League placerar man sig visserligen på sjunde plats, sju poäng bakom serieledaren Arsenal, men i Champions League har man fortfarande känn på slutspel och ligacupen tar man sig den 19 december an Chelsea i kvartsfinal.

Nu verkar klubben ha planerat ett ”krisdrag” för att förstärka truppen inför vårsäsongen, då man tampats rejält med skador på sina offensiva spelare. Det rör sig enligt The Telegraph om att återkalla det gambianska storlöftet Yankuba Minteh, som man värvade från danska Odense BK i somras och lånade ut till Feyenoord. 19-åringen har imponerat i Nederländerna under höstsäsongen. The Telegraph beskriver det som att han gjort “succé” i Eredivisie.

Minteh har noterats för tre mål och två assist på 14 framträdanden i Feyenoord.

Annons
Publicerad 2023-12-02 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto