Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Man City leder jakten om Echeverri

Sillybloggen

Flera storklubbar, däribland Manchester City, Paris Saint-Germain och Real Madrid, rapporteras vara på jakt efter det argentinska underbarnet och River Plate-mittfältaren Claudio Echeverri, 17, som beskrivs som en ny Lionel Messi.

Nu kommer den engelska tidningen Daily Mirror med nya uppgifter om att Manchester City leder jakten om att värva den offensive spelaren, då den engelska storklubben sedan tidigare har en bra relation med River Plate – efter att ha värvat Julian Alvarez från samma argentinska klubb.

Samtidigt har den spanska tidningen Sport tidigare rapporterat att löftet helst vill följa Lionel Messis fotspår till Barcelona, som dock inte nämns som en av de stora intressenterna.

Echeverri har i dagsläget kontrakt med River Plate över 2024. Han har genom åren gjort fyra A-lagsmatcher med den argentinska storklubben, och har i höst imponerat med Argentinas U17-landslag i U17-VM, där han bland annat gjorde ett hattrick i 3-0-segern mot Brasilien i kvartsfinalen. Argentina föll sedermera mot Mali i bronsmatchen i mästerskapet.

Annons
Publicerad 2023-12-05 19:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto