Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Andrésson ratade Blåvitt

Sillybloggen

Under de senaste dagarna har det ryktats intensivt om KR Reykjaviks isländske forward Benoný Breki Andrésson, 18, till IFK Göteborg. Den isländska sajten fotbolti.net uppgav tidigare i veckan att Blåvitt köper talangen, som där och då var på väg till Sverige, för runt 3,4 miljoner svenska kronor, men under tisdagen sa IFK:s tekniske direktör Ola Larsson att det inte blir en affär.

– Det är svårt för mig att kommentera alla spelare det skrivs om. Men nu är det så tydligt att han varit här. Men i det här fallet kommer det inte att bli någon deal, sa Larsson till GP utan att vilja berätta om anledningen till att det inte blir en övergång.

Nu kommer i sin tur fotbolti.net med nya uppgifter om att det var Andrésson som ratade Blåvitt. Han gick helt enkelt inte med på klubbens kontraktserbjudande.

GT har i sin tur uppgifter om att det var spelaren som inte klarade läkarundersökningen.

Andrésson kom till KR Reykjavik från Bolognas akademiverksamhet under våren 2023, och har även en bakgrund med spel i isländska Breidablik. Totalt sett har han gjort tio mål och fyra assist på 28 matcher med KR.

Annons
Publicerad 2023-12-07 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto